Варна 13°
fallback
Лайфстайл
17:05 | 22 февруари 2015
Обновен: 14:46 | 24 април 2024

Дават секс играчки на номинираните за "Оскар"

Ще има инжекции за оргазъм на стойност 5000 долара.

По материала работи: Деян Михайлов

Докато се почистват 150-метровия червен килим и 2-метровите "Оскар"-и, които стоят пред вратите на "Долби тиътър", организаторите на най-бляскавата церемония в света на киното подготвят изненади за най-скъпите си гости - номинираните и бъдещите носители на престижните отличия, пише в. "Комсомолская правда".

Веднага след като бъдат раздадени златните статуетки на победителите, номинираните и творческите колективи ще поемат към Бала на губернатора, където ще ги очаква изискан пир. Тази година главен майстор-готвач на бала отново е австриецът Волфганг Пук. Той ще приготви храната за звездните гости на 87-ата церемония по връчване на наградите "Оскар" за 21-ви път. Пук няма да изневери на традицията и тази година отново ще поднесе на гостите шоколадови статуетки "Оскар", посипани с истинска златна пудра, пише в. "Ню Йорк дейли нюз".

 
 

Екипът на Волфганг Пук ще изпече 6500 питки с формата на статуетките "Оскар". На банкета няма да липсват също превърналите се в традиция фирмени "Оскар"-и на Пук от пушена сьомга. На Бала на губернатора ще бъдат сервирани 100 фунта /около 50 килограма/ бяло сирене чедър, с период на зреене пет години, 1250 омара, 300 пилета, 1300 стриди. Към всичко това ще бъдат поднесени 1300 бутилки от най-доброто шампанско. За десерт е предвиден ябълков милфьой с желе, панакота с вишни и бонбони с вкус на фъстъчено масло и ягоди.

Най-пикантните подаръци провокирани от филма "Петдесет нюанса сиво", са набор от секс играчки. Сред тях са лазерен вибратор за 250 долара, инжекция за оргазъм за 5000 долара,

Автор на статията:
Деян Михайлов
0 коментара
fallback
fallback