IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
20:24 | 22 февруари 2015
Обновен: 13:48 | 7 май 2024

Моника Белучи ще е новата кака на Джеймс Бонд

За пръв път в историята агентът ще има романтична връзка със зряла жена.

По материала работи: Деян Михайлов
Моника Белучи ще е новата кака на Джеймс Бонд

Най-възрастната приятелка на легендарния Джеймс Бонд ще стане 50-годишната италианска киноактриса Моника Белучи в новата лента за приключенията на агент 007, съобщи в. "Сънди таймс".

Италианката ще подобри с 11 години досегашния рекорд, който принадлежеше на Онор Блекман. През 1964 г. 39-годишната тогава англичанка изпълнява аналогична роля във филма "Голдфингър".

В интервю за в. "Сънди таймс" Белучи разказва, че била много изненадана от предложението да се снима във филма за Бонд "Спектър". Тя пристигнала в британската столица, за да преговаря с режисьора на 24-ата лента за агент 007 Сам Мендес, предполагайки, че ще й поверят ролята на шефката на Бонд, известна с кодовото обозначение "М". В предишните филми в този образ се превъплъщава англичанката Джуди Денч, която вече е на 80 години.

Белучи, без да предполага, че могат да я изберат за "момиче на Бонд", заявила на Мендес, че не е "момиче, а жена, зряла жена". И попитала тя ли ще замени Денч. Италианката била много изненадана, когато режисьорът само се разсмял в отговор.

"Той каза: За пръв път в историята Джеймс Бонд ще има романтична връзка със зряла жена. Това е революционна идея", разказва Белучи, охарактеризирайки се като "Лейди Бонд".

Актрисата, която е 4 години по-възрастна от изпълнителя на главната роля, британския актьор Даниъл Крейг (той играе Бонд за четвърти път), според сценария ще се казва Люси Скиара. Рейф Файнс ще е началник на агент 007 вместо Денч, чиято героиня "М" загива в 23-ия филм за Бонд.

Снимките на "Спектър" се правят в Лондон и Рим. На екран по традиция лентата ще излезе през октомври.

Коментари

Новини Варна