IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
14:52 | 15 март 2020
Обновен: 20:45 | 25 април 2024

Бритни Спиърс отказва да прави музика

Певицата иска да дразни баща си

По материала работи: Пламен Янков
Бритни Спиърс отказва да прави музика

Певицата Бритни Спиърс възнамерява да се откаже да прави музика. Изглежда страховете на феновете на 39-годишната попзвезда, че попечителството ѝ е измислено само за печелене на пари, не са толкова далеч от истината. Наскоро източници от близкия кръг на Бритни разказаха защо тя наистина не се опитва да продължи музикалната си кариера и съответно да зарадва феновете с нови парчета.


Оказва се, че по този начин певицата се бунтува срещу настойниците си, сред които е и баща ѝ – 67-годишният Джейми Спиърс.
 

„Бритни даде да се разбере, че не иска да се връща на работа, защото на първо място не искаше да остане под забрана. Тя е възмутена, че баща ѝ получава месечна помощ от 10 000 долара за контрола върху финансите ѝ,“ каза източникът пред „Us Weekly“. Едва ли мисли сега за музика. Това е най-дългата почивка между албумите в кариерата ѝ, но ѝ подхожда идеално.“
 

Най-големият син на Бритни също каза в Instagram, че майка му е малко вероятно да се върне в шоубизнеса: „Спомням си, че веднъж попитах какво се е случило с нейната музика, а тя отговори само: „Не знам, скъпи. Изглежда съм я приключила.“ Какво? Какво казваш? Разбираш ли колко можеш да спечелиш от това?“ Тогава 13-годишният Шанън изрази отрицателно отношение към дядо му Джейми и недвусмислено пожела смъртта му.


Tialoto.bg
 

Четете още: Селена Гомес се оплака от първата си целувка

Коментари

Новини Варна