IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
16:51 | 5 април 2015
Обновен: 20:35 | 8 май 2024

Джъстин Бийбър ще пише песни за раздяла

Наскоро измислента звезда разкри, че работи върху „зрял” албум с Кание Уест и продуцента Рик Рубин

По материала работи: Деян Михайлов
Джъстин Бийбър ще пише песни за раздяла

Певицата Селена Гомес е „откачила” от мисълта, че канадският изпълнител Джъстин Бийбър подготвя песни за раздялата им, съобщи Контактмюзик.

22-годишната певица се тревожела, че бившият й приятел ще използва мъката си като вдъхновение за композиции в новия си албум. Източник, близък до Гомес, е казал пред HollywoodLife.com: „Селена е много притеснен, че Джъстин ще пиша за нея в новата си музика”.

„Те почти не си говорят и тя се съмнява, че той ще й позволи да чуе музиката му, преди да се появи на пазара”, е казал още източникът.

Наскоро Джъстин Бийбър разкри, че работи върху „зрял” албум с Кание Уест и продуцента Рик Рубин. Певецът каза пред „Ю Ес Ей тудей”, че е „променил изцяло посоката си” и е преработил новия си албум, така че да съответства на новия му по-позитивен поглед към живота.

„Искам да разкажа историята си и да дам на хората надежда. Известно време бях изгубил надежда, бях на тъмно място. Всичко е за това как се излиза от там. За това, че има слънчева светлина от другата страна”.

Бийбър каза, че новите му песни са за „порастване и за това да си във връзка със себе си”. Предишният студиен албум на Джъстин Бийбър „Believe” излезе през 2012 г. Той оглави британската и американската класация.

Коментари

Новини Варна