IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
14:15 | 29 януари 2021
Обновен: 20:25 | 14 май 2024

Как да изградим страхотен аутфит за 2021-ва

Какви са последните модни тенденции при мъжките и дамски палта тази зима

По материала работи: Слав Велев
Как да изградим страхотен аутфит за 2021-ва

Паднат ли снежинките обичайно ни домилява и за цветовете на лятото – топли, слънчеви и зареждащи. Но пък защо да не ги пренесем и в зимата?

Когато се чудим как да усмихнем малко повече зимните дни и да ги напълним с усещане за топлина и комфорт, винаги започваме от практичните, но и красиви обувки. Защото един чифт уют никога, никога не е излишен!

Качеството пред количеството

Обувките изменят всеки аутфит и го правят по-уникален и по-отличим. Приоритет ни остава обаче да бъдат и удобни преди всичко. Зимната селекция с обувки на Fashion Days е доста добра!

Избираме между няколко специфични дължини при ботушите и съобразяваме материала, от който са изработени, за да ги вплетем без усилие из дебрите на зимния ни гардероб. Когато времето го позволява, залагаме на ботуши с ток, които оптически издължават силуета ни и комплиментират фигурата ни. За елегантността все пак няма сезон. Затова внимание обръщаме и на колекцията си от дамски палта!

Стилни мъже в стилни палта

Модата и страстта към добрия стил е за всички! Винаги оценяваме мъжете, които имат отношение към детайла и добрия стайлинг. Чувството за естетиката никога не остава незабелязано!

Няма по-добра визитна картичка на отличния стил през зимата от хубавото палто!

Мъжките колекции преливат от многообразие на стилове, кройки и силуети. От елегантни до изтънчено ежедневни. Креативността ни отваря безброй вратички за съчетания и комбинации. Често добавяме и малко по-луксозни аксесоари, които мигновено променят общия облик на всяка визия.

Сезонът е благоприятен за открития и съкровища като последни бройки в нашия размер.

Съобразяваме визията си с нашето ежедневие и от стотиците възможности избираме онези, които най-силно пасват на личното ни усещане за стил и комфорт. Останалото е в самочувствието, с което носим модните си попадения.

Новини Варна