IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
15:10 | 19 март 2021
Обновен: 12:43 | 28 март 2024

Какви забавления има за малки и големи в Банско

Възможност да излезем от обичайното

По материала работи: Слав Велев
Какви забавления има за малки и големи в Банско

Какво е нещото, което ни липсва често в ежедневието? Някои ще кажат спокойствие, други – почивка, но това е именно забавлението. То се крие в разнообразяване на рутината ни, без значение дали с нещо познато или не. Има голямо влияние върху общото състояние на индивида, върху психиката му и желанието за развитие.

Възможностите да излезем от обичайното са много, но не им обръщаме внимание. Малко неща привличат интереса ни в този момент, когато всичко изглежда еднообразно и скучно. Едно от тях за радост е почивката, която ни предлага екипът на апартхотел Лъки Банско.

Защо там?

Това уникално място предлага лукс, удоволствия и забавления за всички свои гости.

5-звездният хотел в Банско е разположен в началото на ски курорта Банско. Има благоприятно местонахождение, до което се стига безпроблемно. Сградата е голяма и отличаваща се с престиж, защото ежегодно се подновява и модернизира. А в себе си крие много.

Може да отседнете в комфортните стаи тип апартаменти (лукс, делукс, екзекютив, президентски) или в студио. Всички те съчетават хотелското удобство със свободата, която предлага един напълно оборудван апартамент. Идеални са както за семейна почивка, така и за събиране с приятели или фирмени командировки и събития.

Хотел Лъки Банско СПА & Релакс крие в себе си огромно разнообразие, част от което – модерно лоби с бар, ресторанти, СПА зона с басейни и други приспособления, конферентни и компютърни зали, детски клуб и площадка на открито, скри гардероб, ескейп стаи и други интересни неща и места.

Различното във вашата почивка

Екипът на хотел Лъки Банско изпипва всеки детайл и обръща специално внимание на всеки свой гост. Той се грижи да осигурява спокоен и интересен престой.

Ако се чудите какви интересни дейности да изберете, ето част от нашите предложения:

Отдайте се на зимните спортове като каране на ски или сноуборд. Предвидени са специални пакети, които предлагат директни трансфери до ски пистите в определени часове, безплатно ползване на два ски гардероба и подгреватели за ски обувките, възможност за закупуване на ВИП карта, даваща допълнителни свободи, съдействие за наемане на ски учител и много други.

В този момент е важно да споменем, че тези занятия не са подходящи за най-малките, но те не са забравени. В хотела са предвидени занимания с аниматори в специално обособени за целта места. Освен, че децата до 16-годишна възраст биват настанявани безплатно, те могат да играят на открито или в компютърна зала и получават безплатни играчки, с които да се занимават.

Дайте на тялото си заслужена почивка в СПА центъра. В него може да се отдадете на масажи, аюрведични терапии, спа ритуали, процедури в турска баня (хамам), антицелулитни и отслабващи процедури, хидромасажни терапии в професионална вана и много други, които ще ви помогнат да се възстановите и да се заредите с нова позитивна енергия.

Дамите със сигурност ще определят като забавления и предложения като козметични терапии за лице, матрично-ритъмна терапия за различни части от тялото, солариум… Възможностите са безброй, всички те са интересни, различни и полезни. Идеален вариант да се поглезите и да разнообразите.

Гарантирайте си приятно и много забавно време с модерните съоръжения в хотела. На ваше разположение са био басейни за деца и възрастни, солен басейн, който се намира в близост до другите два и има невероятни ползи.

Единствена в Банско е солната стая за халотерапия, която има лечебен ефект. Също така джакузи, шокова вана и различни видове душове, които са много благоприятни за организма. Сауни, хамам и расул, фиш масаж…

Запознайте се със същността на ескейп стаите и се опитайте да излезете от тях с помощта на логическо мислене и решаване на задачи.

Насладете се на свободно, различно и забавно време без значение от сезона в хотел в Банско на отлични и достъпни цени. Всичко, за което се сетите, вече го има там и ви очаква.

Коментари

Новини Варна