IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
11:15 | 29 август 2021
Обновен: 10:22 | 27 април 2024

В Сливен вдигнаха сватба в мафиотски стил

Церемонията прилича на венчавката на Желко Ражнатович-Аркан

По материала работи: Ставри Таргов
В Сливен вдигнаха сватба в мафиотски стил

Доведената дъщеря на директора на Областната дирекция на МВР в Сливен старши комисар Димитър Величков - Мая се задоми на пищно тържество, характерно по-скоро за мафиотски фамилии.

Церемонията прилича на венчавката на небеизвестния сръбски паравоенен командир и подземен бос Желко Ражнатович-Аркан с фолк дивата Цеца Величкович.

Когато младоженецът и кумовете отиват да вземат булката в дома на старши комисар Величков, вратите са завардени от Специализираното тактическо звено за бързи действия към ОДМВР - Сливен, откъдето наряд дават няколко души от отряда за задържане, пише "Флагман".

Това става ясно и от фотосите на професионалния сливенски фотограф Георги Ангелов, който явно е поканен да заснеме сватбата.

Така вместо да изпълняват служебните си задължения елитни ченгета стават статисти в странен сватбарски спектакъл.

Гости на паметното събитие твърдят, че бъдещият зет на знатния полицейски шеф пристигнал с G класа и въоръжен с автомат Калашников – с определена цел по сценарий. Той връчил на булката Мая картечен пистолет Узи.

Младоженецът Антон Господинов пък е полицай в Сливен и се твърди, че се издигнал благодарение на тъста си.

Пушкалата за сватбата са били извадени с устната заповед на старши комисар Величков от оръжейната на дирекцията. Те са послужили като реквизит за сватбения спектакъл, който се разиграва като акция на спецчасти по отвличането на булката.

Коментари

200Х ( преди 2 години )
По-скоро засенчи сватбата на Георги и Мая Илиеви от 1994 г.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Пръц ( преди 2 години )
Малко ви е стара новината, има-няма на 2 години и 1/2
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 5 rate up comment 1
Новини Варна