IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
16:45 | 19 октомври 2021
Обновен: 05:27 | 1 май 2024

В Белград гощават Джони Деп със сръбски ястия, ракия и вино

Актьорът ще се срещне и с президента Александър Вучич

По материала работи: Ставри Таргов
В Белград гощават Джони Деп със сръбски ястия, ракия и вино

Холивудският актьор Джони Деп пристига в Белград за популяризирането на своя анимационен сериал "Pafini".Звездата ще прекара един ден в столицата на Сърбия, по време на който ще се срещне с президента Александър Вучич, предаде „Плусинфо“.

След пресконференция ще има обиколка на студиото, а според сръбските медии актьорът ще бъде настанен в президентския апартамент на известен хотел. За обяд и вечеря ще му бъдат сервирани национални сръбски ястия, както и сръбски ракия и вино.

Сериалът "Pafini" е реализиран с подкрепата на Министерството на културата и информацията на Република Сърбия. Това е продължение на дългосрочното сътрудничество, което Деп има с филмовата и телевизионна продуцентска компания „Jervolino & Lady Bacardi Entertainment“, както и с компанията майка „Yervolino Studios“ от Сърбия.

Джони Деп заяви миналата година в Монте Карло, че "обожава" Сърбия и сърбите. Той беше в страната за първи път през 1992 г., съобщава БНТ.

Коментари

Новини Варна