IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
09:00 | 19 декември 2021
Обновен: 05:48 | 23 април 2024

Тираджийка отвя конкуренцията във "Фермата". Живка грабна 100 бона

Зрителите победиха Кирил

По материала работи: Слав Велев
Тираджийка отвя конкуренцията във "Фермата". Живка грабна 100 бона

Снимка: bTV

Силна и откровена жена си извоюва победата в седмия сезон на "Фермата" и вдигна в ръце чека за 100 000 лева. Целеустремената камионджийка Живка успя да надвие конкурентите си за големия приз - козметичката Мартина, актьора Кирил и бизнесмена Пламен, които също се бориха с всички сили за него.

Финалът се превърна в истински екшън, в който четиримата претенденти показаха огромна физическа и психическа издръжливост - сякоха, коваха, стреляха, рязаха и дори изстреляха малка ракета.

При жените Мартина триумфира в два сблъсъка, а Живка - в един.

При мъжете Кирил доминира и остави Пламен без нито една спечелена битка.

Крайното класиране беше определено от резултата от битките, от гласуването на фермерите от предишните сезони и от вота на зрителите.

Фермерският съвет гласува и това донесе на финалистите следните точки:

Живка 15 т.

Пламен 10 т.

Кирил 5 т.

Мартина 0 т.

Вотът на зрителите чрез SMS-и бе разпределен така:

Живка 62%

Пламен 18%

Кирил 10%

Мартина 10%

По този начин зрителите отвяха Кирил, който водеше до финалния етап.

"Искам да кажа едно голямо благодаря, първо на хората в тази зала, които имаха умове и сърца! Посвещавам наградата си най-вече на зрителя, който никога не може да бъде излъган! И не на последно място Жоро, Ралица, Чавдар, Стефан и Ваня - благодаря и на вас!", бяха първите думи на победителката. 

Освен за победата, участниците в този сезон се бориха и за възстановяването на шумския манастир "Свети Архангел Михаил". Благодарение на техните огромни усилия, светата обител беше реставрирана и възкръсна за нов живот.

"Догодина пак ще бъдем с чук и трион в ръка", каза водещият Андрей, с което обяви кастингите за осмия сезон на риалити предаването.

Коментари

Новини Варна