IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
09:37 | 18 май 2015
Обновен: 23:36 | 29 април 2024

Седем кралици на Варна изгряват във Фестивала на модата и красотата

Наши и чужди марки ще представят водещите си колекции, Медийна група „Черно море“ е медиен партньор на проявата

По материала работи: Борис Проданов
Седем кралици на Варна изгряват във Фестивала на модата и красотата

Седем носителки на титлата „Мис Варна“ ще се включат като модели в тазгодишното осмо издание на Фестивала на модата и красотата. То ще се проведе на 26 и 27 юни в грандхотел „Варна“ в най-красивия наш черноморски курорт Св. св. Константин и Елена. Организатор на проявата е модна агенция VIP Fashion Group на Мира Матеева.


Фестивалът на модата и красотата e един от най-големите и престижни модни форуми в България, на който се дава възможност на различни модни марки - български и чуждестранни, да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. Очаква се да присъстват над 800 гости от България и чужбина.


В двата фестивални дни на подиума ще видим седем кралици на Варна - Снежанка Касабова, Ирена Иванова, Алиса Ганева, Вирджиния Мутафчиева, Ирена Григорова, Яна Димитрова и Жаклина Братанова, както и топмоделите на агенцията. Лице на фестивала ще бъде Ива Атанасова, носителка на титлата Best Model of the World 2011, а за водещ е поканен актьорът Симеон Лютаков.

 

Коментари

Новини Варна