IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
10:00 | 28 юни 2022
Обновен: 03:56 | 23 април 2024

Каква трябва да бъде една модерна раница?

Преглед на най-търсените стилове

По материала работи: Слав Велев
Каква трябва да бъде една модерна раница?

Раницата е супер удобно решение за комфортно пренасяне на всичко, което ви е необходимо. За разлика от дамската чанта тя предлага повече място и освен това има презрамки за по-удобно носене. Предлага лесна организация на вещите ви в различни джобове и отделения, като включително включва варианти със специален джоб, предпазващ лаптопа ви. Ето защо, раницата е универсална и желана от малки и големи в ежедневието, офиса, на разходка, за пътуване, за училище или фитнеса. Ето кои са най-търсените и модерни стилове раница.

Каква раница да изберете за лежерно ежедневие, фитнеса, училище или разходка?

Правилният отговор на този въпрос са спортните раници. Те имат точното излъчване за този тип събития. Не са задължаващи и строги, а напротив - имат всякакви лица и нито едно от тях не е официално. За спортната зала, включително тази в училище, подходящи са раниците тип "торба", които се затварят с издърпване на връзки в горната част. По правило, те са създадени именно за пренасяне на спортна екипировка. Често се избират и за ученически раници от учащите в по-горните класове, като изразяване на собствен стил. Предлагат се във всякакви модели и с различен обем - от нюанси на цветът на 2022 г. "very peri" лилаво, през фигурални модели и модели на знакови брандове с логото им на черен фон, до десени с любими детски герои като Мини и Мики Маус за най-малките. После идва ред на класическата спортна раница. Предлага се в изключително разнообразие от модели. Те са с различен обем, функционалности и разпределение, закопчаване и материали и разбира се - визия. От по-изчистени модели, малки раници, раници за лаптоп, до такива с джобове в предната част, такива с планинарско излъчване и създадени специално за учащите модели, многообразието е просто необятно. Модерната спортна раница за вас е тази, която отговаря като обем и функционалност на поводите, за които ще я използвате и си отива със стила ви. Разгледайте ТУК https://www.obuvki.bg/aksesoari/sportni-chanti-i-ranici.html любими марки и модели и открийте класически и нови предложения, сред които да направите своя аргументиран избор.

Каква раница да изберат дамите за офиса и по-специалните моменти?

Дамските раници са отделна вселена. Освен, че предлагат комфорта и удобството на своите спортни колеги, те включват и елегантността, типична за дамските чанти. Събират в едно функцията на приносител на повече вещи, във формат, с който спокойно можете да се появите в офиса или на бизнес среща, облечени в любимия си делови костюм или пък лятна рокля. Те са красиви, елегантни, отново с различен обем и функционалности и канят дамите да открият своя стил сред тях. Очакват ви ТУК https://www.obuvki.bg/chanti/ranici.html във всякакви цветове, дизайни, обеми - от супер минималистични и изчистени модели, до решения с по-лежерен облик. В класически черно или бяло, в ярки цветове като жълто и оранжево, в десени типични за любими дизайнери, с любимо лого на изчистен едноцветен фон, или пък с ярки послания и любими герои за най-младите дами, да откриете любимата раница е лесно. В морето дизайни ви очакват точно вашите решения за фитнеса, офиса, разходка с приятели, училище - и всички до една са елегантни, точно като вас. Модерната раница е тази, която отговаря на стила ви като модерна жена. Тя е актуална, смела, удобна и допълва стила ви по неповторим начин.

Новини Варна