IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
11:00 | 5 юли 2022
Обновен: 08:59 | 30 април 2024

Кои са автомобилни цветове на 2022 г.

Вижте 20-те най-яки нюанса

По материала работи: Слав Велев
Кои са автомобилни цветове на 2022 г.

Малко купувачи избират автомобила си в красив цвят. Проучване на американската компания PPG показа, че най-популярният цвят за 2021 г. е белият, следван от мерното, сивото и сребристото. А всички те определено са скучни, но въпреки това хората избягват атрактивните нюанси, с които определено ще привлекат внимание на пътя.

През тази година на пазара излязоха редица страхотни нови цветове, които се предлагат не само за скъпи и луксозни автомобили. Производители като Chevrolet, Kia, Toyota и други също разширяват палитрата си от предложения с надеждата, че клиентите им ще изберат нещо по-интересно от черно или бяло, пише AutoMedia.

Hyundai: Digital Tail (зелено)

Освен, че има впечатляващото име, новият цвят Digital Tail на Hyundai за Ioniq 5 изглежда много ефектно в комбинация с масивната сребриста облицовка на броните и праговете, като се съчетава добре с всяка от предлаганите двуцветни джанти. Освен това е безплатен.

Вижте новите цветове на 2022 година в ГАЛЕРИЯТА 

Коментари

Новини Варна