IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
13:30 | 26 юли 2022
Обновен: 03:57 | 18 април 2024

С баданарката... Някой си е оставил ръцете при опит да разкраси Audi

Дори малко дете би се справило по-добре с боядисването

По материала работи: Слав Велев
С баданарката... Някой си е оставил ръцете при опит да разкраси Audi

Боядисването на автомобил не е никак лесно и мнозина са се проваляли. Със сигурност, сред тях е и този, който се е упражнявал върху това Audi A5 Sportback.

Снимки на колата се появиха във Facebook, като липсват подробности. Но пък и самите изображения са достатъчни, за да се разбере, че дори малко дете може да се справи далеч по-успешно, дори да използва валяк за боядисване на стена, пише AutoMedia.

Германският седан е напръскан със свеж на бялото, но по някаква странна причина не е използвано тиксо, с което да бъдат покрити прозорците, фаровете, светлините, емблемите, решетката и вентилационните отвори. Вместо това, всяка отделна част от каросерията е залята в боя, като самите прозорци също са покрити с тънък слой бяло. Същото се отнася и за зоната на задния дифузьор, която трябва да бъде боядисана в контрастен нюанс на лъскаво черно.

 


При внимателно вглеждане нещата изглеждат още по-зле. Снимки на предния панел на автомобила показва, че боята е напръскана много неравномерно и че е започнала да се разтича (очевидно тя е с лошо качество). Виждат се и големи пръстови отпечатъци по каросерията, което е доказателство, че някой наистина „си е оставил ръцете“ с това боядисване.

Погледът под капака показва, че и той е боядисан без да бъде покрит самия двигател. Така боя има по голяма част от детайлите, в това число и въздухозаборника. Не са пропуснати и чистачките на предното стъкло.

Още снимки на неуспешния опит на неизвествен бояджия - вижте в ГАЛЕРИЯТА

Коментари

Новини Варна