IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
16:40 | 12 ноември 2022
Обновен: 14:59 | 20 април 2024

Новата „Мис България” запали мрежата

Изобщо не очаквах да изберат мен, заяви 19-годишната Александра Кръстева пред Гала

По материала работи: Слав Велев
Новата „Мис България” запали мрежата

Снимка: Фейсбук

Деветнадесетгодишната Александра Кръстева от столицата грабна титлата „Мис България” за 2022 г. Короната и връчи миналогодишната победителка в конкурса Сара Младенова. Визията на младата красавица разбуни духовете в мрежата. Много потребители отново подеха обсъждането на конкурсите за красота и тяхната обективност.

Церемонията се проведе в четвъртък вечерта. Подгласнички на победителката станаха „Мис Шумен” Никол Иванова, „Мис Пловдив” София Папукчиева, „Мис Бургас” Йоана Стефанова.

„Мис Варна” Яна Стоянова пък получи титлата „Мис България интернешънъл”.

16-те участнички бяха бяха избрани в регионалните конкурси в цялата страна и подбрани от жури предвождано от Ирина Папазова, организатор на конкурса. кандидатките за титлата дефилираха в три кръга. - в ежедневно облекло, в бански костюм и в официални рокли.

„Изобщо не очаквах да изберат мен. А момичетата се зарадваха за мен“, разказа пред Гала в "На кафе" „Мис България 2022“, която е първа година студентка със специалност „Архитектура“ във Висшето строително училище „Любен Каравелов". Тя ще представлява страната ни на следващия конкурс в Грузия.

Двете подгласнички на Александра – Никол Иванова и София Папукчиева също бяха гости в студиото и разказаха повече за себе си и за мечтите си за бъдещето.

Никол е ученичка в 12 клас в Шумен в едно от елитните училища на града - Средно училище „Сава Доброплодни“ с интензивно изучаване на езици и софтуерно инженерство, предаде NOVA.

София е от Пловдив и работи като треньор по художествена гимнастика. Същевременно учи „Педагогика на физическото възпитание“ в Пловдивския университет. Мечтае да се реализира професионално в тази област и да отвори собствен клуб в родния си град.

Коментари

Новини Варна