IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
14:00 | 4 август 2023
Обновен: 10:04 | 3 май 2024

Скандал на Мис Баба 23, замесена е варненка

Сияна Йорданов остава без корона и не се знае коя българка ще представи страната ни в конкурса "Баба на Вселената"

По материала работи: Слав Велев
Скандал на Мис Баба 23, замесена е варненка

Последната победителка Сияна Йорданова от Варна/Снимка: Facebook/ С. Йорданова

Скандал разтърси родното издание на конкурса Мис Баба, научи ИА "Черно море". Директорката и собственик на надпреварата за красота в напреднала възраст Меги Савова съобщи публично, че отнема титлата на една от последните победителки – Сияна Йорданова от Варна. Като причина за прецедента в историята на надпреварата, тя изтъкна решение на варненката, взето на собствена глава, а именно да замине на конкурс в чужбина, без да извести Савова.

“Не съм си и помисляла, че ще ми се наложи да пиша такъв статус! И то по повод конкурс Мисис Баба / Grandma Universe/ Classic Universe: успешни, зрели и отговорни жени! Конкурс, който е с дългогодишна история, достатъчно популярен и винаги добре отразяван. Е, случи се… Защо последната носителка на тази титла (преди 6 месеца избрана), няма да е вече носител на тази титла?”, започна Славова дългия си Фейсбук пост.

Ето какво пише още тя:

“Конкурсът, на който трябваше да представи България през април 2024 в Гибралтар и е с дългогодишна история: Баба на Вселената (Grandma Universe). Звъня на дамата. Питам я: защо не знам за това. Отговор: ама тя го била качила във фейсбук и аз трябвало да знам от там. Въобще не ѝ минало през акъл, че тя трябвало да ми се обади, за да ми каже. Не си спомняла, че е подписала декларация, в която го пише”, съобщава разгневената Славова във Фейсбук".

Коя прекрасна баба ще представи страната ни на световния конкурс Grandma Universe в Гибралтар, ще реши журито след лятната ваканция.

Коментари

Новини Варна