IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
19:40 | 5 ноември 2023
Обновен: 10:19 | 28 април 2024

Тест: Може ли да видите различната жена за 5 секунди

Само за хора с висок IQ

По материала работи: Слав Велев
Тест: Може ли да видите различната жена за 5 секунди

Шест привидно еднакви жени са подредени в два реда. Вашата задача е да намерите дама, която изглежда различно от останалите. Британското издание Daily Express ви предлага да тествате мозъка си.

Днешният пъзел тества вашите умения за наблюдение и внимание към детайла.

Игрите и предизвикателствата за тренировка на мозъка са чудесни за подобряване на паметта и концентрацията. Като отделите време за решаване на интересни тестове, можете да превключите вниманието си и да принудите мозъка си да работи по различен начин. Освен това визуалните пъзели са чудесен начин да се забавлявате. Този последен пъзел обаче може да ви накара да си чешете главата с часове.

В този пъзел шест привидно еднакви жени са подредени в два реда. Хората трябва да определят коя изглежда различно от другите за 5 секунди.

Според авторите на теста, ако можете да направите това, тогава вероятно имате висок коефициент на интелигентност. Будният ум бързо ще идентифицира аномалията.

Погледнете внимателно и намерете различното момиче/Снимка: Bright Side

Такива тестове и задачи спомагат за развитието на зрителната памет, както и за повишаване на бдителността, подобряване на концентрацията и намаляване на нивата на стрес. Някои експерти смятат, че могат да намалят риска от развитие на все по-чести заболявания, които намаляват интелигентността на човека.

Забелязахте ли правилната опция? Ако не, отговорът е маркиран по-долу.

Отговорът е първата жена в първата колона. Тя се различава от останалите пет по това, че има допълнителен кичур коса спрямо останалите.

Правенето на такива упражнения може да помогне за предотвратяване на различни заболявания

Коментари

Новини Варна