IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
14:40 | 9 март 2024
Обновен: 20:02 | 28 април 2024

Имате книжка отскоро? Вижте кои са най-добрите коли за начинаещи шофьори

Тези малки автомобили са достъпни като цена, практични, безопасни и икономични

По материала работи: Слав Велев
Имате книжка отскоро? Вижте кои са най-добрите коли за начинаещи шофьори

Купуването на първата кола е вълнуващо преживяване, като пазарът е пълен с подходящи предложения. Това обаче не означава, че намирането на правилната кола е лесен процес. Списъкът с опции може да бъде дълъг и има много неща, които биха могли да променят сериозна цената, предупреждават експертите от WhatCar, пише AutoMedia.

Основното в случая е първата кола на нов шофьор да бъде евтина за застраховка. Ето защо малките коли често са идеалното решение - те не се нуждаят от голям двигател, така че обикновено са по-евтини за закупуване, експлоатация и застраховане от по-големите модели. Разбира се, има много други фактори, които трябва да се имат предвид, включително безопасност, практичност и икономия на гориво.

Mazda 2
Много лесен за разбиране автомобил и това е подпомогнато от лесния за използване интериор и удобната позиция за шофиране. Mazda 2 има добър диапазон на регулиране на седалката на водача и волана с възможност за регулиране на височината като стандарт (така че дори високи шофьори могат да намерят удобна позиция).

Информационно-развлекателната система също е много лесна за използване. 8,0-инчовият сензорен екран реагира добре, а шофьорът разполага и с въртящ се контролер между предните седалки. Това го прави много по-малко разсейващо за използване по време на шофиране, отколкото системите само със сензорен екран.

Вижте останалите най-добрите коли за начинаещи шофьори в ГАЛЕРИЯТА

Коментари

Новини Варна