IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Лайфстайл
17:34 | 11 юли 2015
Обновен: 10:54 | 17 май 2024

В Русия комари ще избират най-вкусното момиче

Последната победителка е имала 100 ухапвания

По материала работи: Слав Велев
В Русия комари ще избират най-вкусното момиче

В пермския гр. Березники от 17 до 19 юли ще се състои фестивал на руския комар. В неговите рамки кръвосмучещите насекоми ще изберат най-вкусното момиче, съобщи Интерфакс, цитирана от БТА и fbr.bg.


По думите на Наталия Парамонова, един от организаторите, в конкурса ще участват момичета и жени, които твърдят, че са най-предпочитани от комарите. Победителката ще получи символична награда.


Участничките в състезанието ще трябва да се съблекат по къси панталонки и леки топове. Така те ще трябва да останат 20 минути. След това експертно жури, в което ще има и лекар, ще прегледа телата на представителките на нежния пол. Победителка ще е тази, която е най-изпохапана от комарите.


Миналата година фестивалът на руския комар не се е състоял заради лошо време. А през 2013 година в неговите рамки за най-вкусно момиче е била обявена участничка със 100 ухапвания. Освен това в Пермския край е било организирано и състезание за най-много уловени комари.


Тази година в рамките на фестивала на руския комар ще има конкурс детска мода "Последен писък", песенен конкурс "Комарена" и турнир "Интелектуално жужене".


На фестивала ще бъде забранена продажбата и употребата на алкохол, предупреждават организаторите.

Коментари

Новини Варна