IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Лайфстайл
18:51 | 16 юли 2015
Обновен: 16:23 | 18 април 2024

Овалът на лицето издава личността

Ако имате продълговато лице, то вие сте независими и свръхчувствителни личности

По материала работи: Слав Велев
Овалът на лицето издава личността

Всеки притежава уникални черти на лицето. Всяка една част от него подсказва малко или много за характера, който носим. Какво издава овалът на лицето за вас? Вижте в следващите редове.

 

Кръгло лице

 

Едни от най-силните ви качества са гъвкавост и адаптивност. Вие сте топла, общителна и спонтанна личност, която винаги гледа на живота оптимистично. Въпреки това, понякога сте твърде наивни и беззащитни.
Опитвате се да гледате от светлата страна на живота и любовта и винаги избягвате конфликтните ситуации. Както всеки човек, така и вие имате своите слаби страни.

 

Вашият оптимизъм често ви кара да надценявате възможностите и силите си. Винаги казвате това, което мислите, но нерядко съжалявате за думите си.

 

Въпреки тези малки недостатъци, животът за вас е една безкрайна игра с безкрайно много възможности. Пълни сте с енергия и желание да вземете максимума от живота.

 

Лице с овал, който е баланс между овал и квадрат

 

Ако вашият овал на лицето се доближава до този на Ева Лонгория, то вие сте спокойна личност, която попадне ли в конфликтни ситуации, умее да ги разрешава по дипломатичен начин. Вие сте дискретни и отговорни към работата и хората, които ви заобикалят.

 

Едни от слабите черти на характера ви са това, че често прикривате емоциите и чувствата си и понякога напълно се затваряте в себе си. За вас е важно винаги да откривате истината, да оценявате света около вас и хората, които срещате по пътя си обективно. Вашите доброта и чувство за хумор карат близките и приятелите ви да се усмихват.

 

Продълговато лице

 

Вие сте независими и свръхчувствителни личности. Винаги внимателно избирате хората, с които комуникирате. Притежавате силни аналитични умения и винаги добре обмисляте действията и думите си.

 

Вашите слаби страни: На пръв поглед изглеждате студени, но щом човек ви опознае разбира, че сте лоялни личности.

 

 

Добре е да контролирате вашата критичност и песимистична настройка към живота и да спрете да гледате на него като на нещо сложно, опасно и трудно.

 

Квадратна форма на лицето

 

Ако лицето ви е квадратно, то вие сте проницателна личност. Винаги успявате да разобличите лицемерите. Не харесвате неискрените хора, за сметка на това вие винаги казвате истината, дори с цената на това хората да не ви харесат.

 

Вашите слаби страни се изразяват в това, че не обичате да излизате от вашата зона на комфорт, което понякога ви спира да вървите напред и да постигате успехи. Запазете положителната си нагласа към живота и взимайте максимума от него.

 

Източник: Az-jenata

Коментари

Новини Варна