IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
15:08 | 9 август 2015
Обновен: 05:15 | 19 април 2024

Какво казва секс позата за вашия любовник

Мъжете предпочитат различни неща, защото...

По материала работи: Деян Михайлов
Какво казва секс позата за вашия любовник

Всички обичаме да експериментираме в леглото, но има мъже, които в крайна сметка завъртат нещата така, че се озовават в конкретна поза. Това не е случайно, а издава много за личността на въпросния човек.

Ето и какво може да научите от любимата му поза в секса, без която той не може::

 

Мисионерът (мисионерска поза)

 

Първото, което ще ви дойде наум, е скучен, но това съвсем не е така. Тези мъже обичат интимността и искат да гледат партньорката в очите си, докато правят любов. Той е любвеобилен, нежен и надежден, защото тялото му тяло и поза са насочени изцяло към вас.

Все пак съществува и вероятността да е наистина тотално некреативен, скучен и неуверен (затова залага на изпитаното клише) и да има нужда от постоянно насърчаване не само в леглото, а и извън него.

 

Кучкарят (кучешката поза)

 

Тя е забавна и носи голямо удоволствие, но в нея се крие и друго послание. Позата поставя контрола изцяло в ръцете на мъжа, освен това го дистанцира от партньорката му. Господата, чиято любима поза е кучешката, не обичат емоциите, интимността и имат нужда от постоянен контрол и усещане за власт.

Хубавото е, че тези мъже са истински мъжкари, а не метросексуални и суетни, освен това обичат адреналина, експериментите и рисковете.

 

Ездачката

 

Питате се какво е участието му в тази поза? Нулево, но и липсата на такова е знак за нещо. Мъжете, предпочитащи да си лежат отдолу са мързеливи, разглезени и са свикнали нещата да им се предлагат в живота на тепсия.

*Ако в сексуалната ви игра тази поза е една от многото, това е добра индикация. Означава, че той е широко скроен и няма проблем да остави контрола в ръцете ви, което е признак, че иска и вие да получите максимално удоволствие.

 

Лъжичка

 

Дамите обожават мъже, които боготворят всеки сантиметър от тялото им, ала тази поза подсказва и че той има силно чувство за собственост. Позицията на тялото му е доминираща, тъй като то обгръща нейното. Той обича да маркира територията си.

В случай, че той иска да е от вътрешната страна, означава, че има нужда да бъде обгрижван (което е свързано и с ниско самочувствие).

 

Коментари

Новини Варна