IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
22:03 | 6 ноември 2015
Обновен: 21:41 | 20 април 2024

Мъжемелачката Кели Брук си търси гадже

На бившата спортна половинка определено не й върви в любовта

По материала работи: manager
Мъжемелачката Кели Брук си търси гадже

На бившата спортна половинка Кели Брук определено не й върви в любовта. Моделката и актриса постоянно се надява, че е намерила единствения и все не случва на мъж.


След като се раздели с ръгбиста Дани Киприани заради безбройните му изневери, сексапилната британка имаше няколко краткотрайни връзки.


В последните месеци Кели бе на крилете на любовта. Тя дори се сгоди с инструктора по джудо Джереми Паризи, въпреки че излизаха по-малко от половин година.


Двамата се залюбиха, след като той показа няколко хватки от спорта. Брук се бе записала на джудо, за да поддържа форма. Кели бе лудо влюбена и постоянно обясняваше, че той е единственият.


"Кели и Джереми изглеждаха много влюбени и наскоро бяха в Париж при семейството му - сподели техен познат пред "Мирър". - Но нещата охладняха в последните няколко седмици. Двамата решиха, че трябва да си осигурят малко лично пространство и да се разделят за известно време."


Кели бе забелязана да купонясва в нощен Лондон, докато Джереми си остана във Франция. Брук имаше куп неуспешни връзки в последните години.


Преди Джереми тя излизаше с фитнес инструктора Дейвид Макинтош. Беше и с актьорите Джейсън Стейтъм и Били Зейн, както и с ръгби звездите Дани Киприани и Том Евънс.

Прочети още на: 
http://www.gol.bg/interesno/2015-11-06/mazhemelachkata-keli-bruk-si-tarsi-gadzhe-snimki
 

Коментари

Новини Варна