IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
19:03 | 26 декември 2015
Обновен: 00:25 | 13 май 2024

Контра в любовта: Звездните раздели през 2015-та

Кои двойки не успяха да съхранят любовта си?

По материала работи: Слав Велев
Контра в любовта: Звездните раздели през 2015-та

2015-та определено беше годината на изненадващите звездни раздели. През последните 12 месеца куп знаменити двойки сложиха край на дългогодишните си отношения, обърквайки и натъжавайки феновете си. Ето кои са те, изброени от tialoto.bg.

 

Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Може би най-голямата изненада на годината ще остане крахът на брака на любимата холивудска двойка Бен Афлек и Дженифър Гарнър.
Двамата актьори имат три деца и като цяло запазиха в тайна проблемите в семейния си живот.
Предполага се, че причината за предстоящия им развод се крие в аферата на Бен с бавачката на децата им Кристин Озуниян, която пък разби сърцето на чаровната Дженифър.

В крайна сметка Гарнър реши да излезе с достойнство от този брак и обяви плановете си да се разведе с неверника Бен един ден след 10-ата годишнина от сватбата им в края на юни.

 

Кейли Куоко и Райън Суийтинг

Комедийната актриса обяви, че ще се развежда с тенисиста през септември. Двамата се ожениха на 31-ви декември 2013 година по време на пищна церемония в ранчо в Южна Калифорния.

 

Патрик и Джилиан Демпси

Звездата от сериала "Анатомията на Грей" се раздели със съпругата си от 15 години - гримьорката Джилиан през януари. Двамата все още не са се развели официално. Те са родители на три деца, дъщеря Талула и синове близнаци - Съливан и Дарби.

 

Сиена Милър и Том Стъридж

Двете британски звезди се разделиха след почти 4-годишна връзка. Двойката приветства своята дъщеря -Марлоу, през юли 2012 г., а малко след това те обявиха и своя годеж.

 

Кейт Бекинсейл и Лен Уайзмън

Актрисата и режисьорът се разделиха през ноември, а източник, близък до съпрузите обяви, че те са били разделени от няколко месеца и че помежду им няма драма.

 

Ема Стоун и Андрю Гарфийлд

Ема и Андрю обявиха, че "си взимат почивка един от друг" през април, но месец по-късно се събраха. Уви, те се разделиха окончателно през октомври.

 

Джон Хам и Дженифър Уестфийлд

През септември Джон и Дженифър потвърдиха, че са се разделили, след като бяха заедно 18 години, но без да сключват брак. Двамата актьори нямат деца.

 

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн 

Тази двойка беше заедно едно десетилетие, но двамата решиха да тръгнат по различни пътища през август. Меган и Брайън са родители на две малки момченца - Ноа (2 години) и Боди (18 месеца).

 

Шон Пен и Чарлийз Терон

Те приключиха своята почти двегодишна връзка през юни, няколко месеца, след като се сгодиха в Париж и няколко дни след като минаха заедно по червения килим на Филмовия фестивал в Кан.

 

Кортни Кокс и Джони Макдейд

Екс актрисата от "Приятели" отмени годежа си с китариста на групата "Snow Patrol" през ноември. Двамата се сгодиха през летото на 2014-та, след 6-месечна връзка.

 

Аманда Сийфрид и Джъстин Лонг 

Те приключиха своята 2-годишна връзка през септември. Двамата са се появявали за последен път заедно през май, на Met Gala в Ню Йорк.

 

Гуен Стефани и Гавин Росдейл

Със сигурност двойката рок музиканти изненада света, след като сложи край на 13-годишния си брак това лято. Плановете на Стефани и Росдейл да се разделят са съпровождани от слуховете, че Гавин е мамил Гуен с бавачката на тримата им сина - Кингстън, Зума и Аполо.

 

Хали Бери и Оливие Мартинес 

Те се разделиха през октомври, след две години брак. В съвместно изявление, двойката каза: "Ние запазваме любовта и уважението си един към друг и ще направим това, което е най-добро за нашия син". Двамата актьори имат 2-годишен син - Масео.

Коментари

Новини Варна