IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
15:48 | 9 януари 2016
Обновен: 20:26 | 3 май 2024

Алисия хвана на калъп Михайлов след купон

От два стола фурията от Вакарел останала на земята

По материала работи: Борис Проданов
Алисия хвана на калъп Михайлов след купон

Националният вратар за пореден път кръшна на фолк певицата, и то малко след като се сдобриха, съобщава HotArena. Припомняме, че Алисия и Ники се сдобриха навръх Нова година. Двамата посрещнаха заедно 2016-а, като по това време певицата вече се беше разделила с министерския син Павлин Гагаузов.


Богаташът скъса с нея малко преди празниците, което беше и причината Алисия да започне отново да се увърта около Михайлов.

 

След като футболистът се заклел в перчема си повече никога да не й изневерява, Алисия склонила отново да се върне при него.

 

Както знаем обаче, обещанията на Михайлов не траят повече от три дни и скоро той отново проявил нрава си. Засечката станала на рождения ден на защитника на "Партизан“ Иван Бандаловски.

 

 

На "тайната вечеря“ присъстваха баджанаците Ники Михайлов и Валери Божинов. Празненството бе изцяло в мъжка компания, но в разгара на вечерта няколко опашки се присъединили към футболистите.

 

Така и станала заварката с Михайлов, който за пореден път кръшнал на Алисия.

 

Знаейки, че вече ще стане жалка, ако отново му прости, певицата трябвало да скъса с Ники.

 

Така от два стола фурията от Вакарел останала на земята, като няма никакви надежди Павлин Гагаузов да си я поиска обратно…

 

За да си го върне на Михайлов, вчера Алисия качи видео на Валери и Валерко в профила си. Нещо, което певицата не си бе позволявала от години. За сметка на това къде публично, къде непублично плюеше по Валери. Появата на видеото може да означава и, че футболистът е отвързал кесията към Алисия.

Коментари

Новини Варна