IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Лайфстайл
21:34 | 11 януари 2016
Обновен: 23:13 | 21 април 2024

Как да махнем лака от ноктите с подръчни средства?

Трябва Ви паста за зъби, вазелин и лимон

По материала работи: Златина Добрева
Как да махнем лака от ноктите с подръчни средства?

Индийска козметичка дава практичен съвет как жените да премахнат лака си за нокти само за три минути, използвайки подръчни средства. Тя дори е създала клипче, гледано стотици хиляди пъти в сайта за видеосподеляне YouTube, съобщава Дейли мейл.

 

Тя използва вазелин, паста за зъби и сок от лимон. Те заменят без проблем лакочистителя, като са безопасни за кожата на пръстите.

 

В чаена чинийка се наливат няколко грама вода. След това в нея се изцежда паста за зъби, колкото за едно миене. Добавя се сокът от половин изстискан лимон. Сместа хубаво се разбърква. След това се взема четка за зъби, с намазан по нея вазелин. Тя се потапя в сместа от чинийката и се "четкат" ноктите отгоре надолу. Лакът започва да се отделя на големи омекотени люспи, тъй като пастата за зъби съдържа етилов ацетат.

 

Ноктите се изчистват от лака за не повече от 3 минути, пишат БТА и dariknews. След това ръцете трябва добре да се измият и отново да се нанесе вазелин по тях.

Коментари

Новини Варна