IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
21:14 | 19 януари 2016
Обновен: 01:27 | 22 април 2024

"Мис Колумбия разплака водещия на ”Мис Вселена”

По материала работи: Златина Добрева
"Мис Колумбия разплака водещия на ”Мис Вселена”

"Мис Колумбия" Ариадна Гутерес шеговито призова комедийния актьор Стив Харви да се научи да чете заради гафа му на "Мис Вселена". Той се разплака и й се извини.

На конкурса в Лас Вегас победителка стана 26-годишната филипинка Пиа Алонсо Вуртцбах. Преди това Харви, който водеше церемонията, погрешка коронова 21-годишната Ариадна Гутерес.

Когато вече й беше сложена короната на "Мис Вселена", актьорът се извини, като каза, че неправилно е прочел името, което е било в плика. Гутерес се задоволи с второто място в надпреварата.

Сега колумбийката гостува в шоуто на Стив Харви по NBC, а кадри от предаването бяха излъчени предварително. На тях той я пита как се е почувствала от реакцията му, от начина, по който се е справил в ситуацията.

"Трябва да се научиш как да четеш картите, защото беше на картата. Ти искаше аз да спечеля", отговаря шеговито красавицата, въпреки че първо се смущава от въпроса.

"Да, исках да спечелиш", емоционално извиква Харви.

Гутерес добавя, че се е смяла и можело да се види на видеото от финала на конкурса, защото си мислела, че той се шегува. Водещият й отговаря, че това щяло да е най-лошата шега в живота му.

По време на предаването със сълзи в очите той й се извинява още веднъж за ситуацията, в която я е поставил, пише dir.bg.

Коментари

Новини Варна