IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
11:30 | 19 февруари 2016
Обновен: 20:08 | 26 април 2024

2 упражнения за по-добър секс

Клякания

По материала работи: Юлиян Атанасов
2 упражнения за по-добър секс

Физическите упражнения могат да помогнат не само да загубим излишните килограми и да стегнем тялото си, но и да подобрят сексуалния живот. От данните на скорошни проучвания става ясно, че подобреният външен вид, в комбинация от 20 минути ежедневни физически упражнения увеличава удоволствието от секса, както и възбудата.

 

Предлагаме 2 упражнения, които биха били от голяма полза за секса при жените...

1. Клякания

 

Те са чудесен начин за тонизиране и оформяне на краката и седалището, но кръвта, която се изпомпва под талията, може и да повиши степента на възбуда по време на секс.

 

Как се изпълняват?

 

Застава се в изправено положение с крака, раздалечени на ширината на раменете. Петите за „залепени“ върху пода, а по-голямата част от тежестта на тялото пада върху тях. След това се огъваме леко в кръста, като движението е последвано от коленете. Трябва да се уверим, че когато ги сгъваме, коленете не минават пред пръстите на краката, за да предпазим тях, както и мускулите на краката от травма. Препоръчително е да се изпълнят между 10 и 30 повторения на това упражнение.

2. Мост

 

Това упражнение стяга седалищните мускули, вътрешната част на бедрата и прасците, също така разтяга бедрата. То тонизира мускулите в тазовото дъно, вследствие на което се стимулират половите органи. Резултатът е по-силни и контролирани оргазми.

 

 

Как се изпълнява упражнението?

 

Ляга се по гръб, като ръцете се поставят изпънати от двете страни на тялото. Бедрата са раздалечени едно от друго, а коленете се свиват, след което седалището леко се повдига от пода. Докато тази позиция се задържа, теглото следва равномерно да се прехвърли върху стъпалата. Позата следва да се задържи за период от около 30 – 60 секунди. За заемане на изходна позиция, трябва първо бавно да понижим горната част на гърба, след което седалището.

puls.bg

Коментари

Новини Варна