Брускети с пушена сьомга

Да ви е сладко!

Брускети с пушена сьомга

Време на приготвяне: 30 минути Порции: 15-20

 

Продукти:

2 чаши чери доматки

1/4 чаша нарязани маслини

няколко стръка магданоз

1 стрита скилидка чесън

зехтин, балсамов оцет

сол, черен пипер

1 франзела

200-250 г пушена сьомга или друг вид пушена риба

Приготвяне:

Нарежете франзелата на филийки, след това им сложете малко зехтин и ги запечете на грил тиган или във фурната за няколко минути. Нарежете останалите съставки (без рибата) в купа и ги разбъркайте добре. Когато филийките са готови сложете върху всяка от салцата, а върху нея по едно парче от пушената сьомга.

Михаела Лазарова

az-jenata.bg

Новини

Коментари

Лайфстайл
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата