IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
18:48 | 9 април 2016
Обновен: 23:17 | 2 май 2024

Убиецът на Осама бин Ладен хванат дрогиран

Срещу Роб О`Нийл е повдигнато обвинение за използване на опиати

По материала работи: Борис Проданов
Убиецът на Осама бин Ладен хванат дрогиран

Бившият американски морски пехотинец Роб О`Нийл, който твърди, че е убил ръководителя на Ал Кайда Осама бин Ладен, бе хванат под въздействието на наркотици в щата Монтана. Срещу него е повдигнато обвинение за използване на опиати, съобщиха от местната полиция.

 

В 2,20 ч. тази нощ бяхме извикани от служителите на супермаркет в Бюта. Те ни информираха, че на паркинга при тях има един човек, който спи в колата си. “Събудихме го и установихме, че става въпрос за Роб О`Нийл, който не бе в трезво състояние. Той отказа да бъде подложен на дрегер за алкохол. Онил бе под въздействието на наркотици“, каза зам.-директорът на полицията в града пред CNN.


Самият Роб О`Нийл каза, че е използвал медикамент, за да се пребори с безсъницата, която го измъчвала от известно време и поради това заспал на паркинга. “Много съжалявам за случилото се. Това бе просто един лош момент, оправда се О`Нийл и благодари на полицията за професионализма и любезността им.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна