IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
19:27 | 12 април 2016
Обновен: 10:59 | 13 май 2024

Теса Томпсън е новата любов на Крис Хемсуърт в "Тор: Рагнарок"

В първите две серии възлюбената на главния герой бе Натали Портман

По материала работи: Пламен Янков
Теса Томпсън е новата любов на Крис Хемсуърт в "Тор: Рагнарок"

Актрисата Теса Томпсън е най-новото попълнение в актьорския състав на "Тор: Рагнарок" - третия филм за приключенията на бога на гръмотевиците, съобщи сайтът Дедлайн.

 

Създателите на филма не разкриват каква ще бъде ролята на Томпсън, нито името на героинята й. Допуска се обаче, че тя ще притежава свръхсили и ще бъде новата възлюбена на Крис Хемсуърт, който отново ще се превъплъти в образа на Тор.

 

В предишните два филма любимата на главния герой Джейн Фостър играеше носителката на "Оскар" Натали Портман, припомня БТА.

 

Третият филм от поредицата, "Тор: Рагнарок", ще бъде режисиран от Таика Уайтити. Освен Хемсуърт в образа на бога на гръмотевиците, зрителите отново ще видят Том Хидълстън като Локи и Марк Ръфало като Хълк. В образа на Хела ще се превъплъти актрисата и носителка на "Оскар" Кейт Бланшет.

 

Теса Томпсън е позната с ролите си в "Уважаеми бели хора", "Селма" и "Крийд: Сърце на шампион". Филмът "Тор: Рагнарок" ще излезе на екран в САЩ на 3 ноември 2017 г.

 

dnes.bg

 

Коментари

Новини Варна