IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
10:28 | 17 април 2016
Обновен: 17:48 | 13 май 2024

Коя e любовната балада на вашата зодия?

Някои песни характеризират поведението в любовта на съответните зодии

По материала работи: Слав Велев
Коя e любовната балада на вашата зодия?

Любовната балада е известна още като песента на разбитото сърце. Жанрът е уникален с това, че единственото подходящо време да слушате подобна музика, ако не сте в караоке бар, е когато сте влюбени или страдате от любовна разлъка. 


Има хора, които обичат любовните балади по принцип и винаги ги усилват, когато ги чуят по радиото в колата си (и свалят прозорците).


Всеки човек си има своя любима/любими балада/балади, която/които свързва с някакви емоции, но също така, представителите на всеки зодиакален знак си имат песни, към които изпитват особена симпатия. Причината за това е, че някои песни донякъде описват личностните характеристики в любовта на съответните зодии.


Коя е най-подходящата балада за вас, според звездите, посочва сайтът tialoto.bg:


Овен: „Don't Stop Believin“ на Journey
Хората от тази зодия са вечни оптимисти и никога не искат да спрат да вярват и да чувстват. Благодарение на смелостта и ентусиазма си представителите на Овен винаги са готови да хванат влака в полунощ... в името на любовта.
 

Телец: „Total Eclipse of the Heart“ на Бони Тайлър
Тези хора са дълбоко чувствителни и са белязани от своето огромно постоянство. Телците са склонни да се обвържат за цял живот с копнеж по някаква несподелена любов от миналото. Те са инати и не желаят да пуснат нещо, което вече са загубили. Ако любовта се измъкне между пръстите им, те цял живот ще се чудят какво ли е можело да бъде, като Бони Тейлър.


Близнаци: „More Than a Feeling“ на Boston
Близнаците са енергични и нервни. Тази мощна балада за мъката по изгубената любов пасва идеално на тяхното темпо на живот. Те са тези, които се „измъкват“ от връзките си поради липса на решителност, а после съжаляват. Не се притеснявайте, все пак. Ако сте зодия Близнаци, вие сте остроумни и адаптивни и ще се влюбите отново.

 

Рак: „I Don't Want To Miss A Thing“ на Aerosmith
Хората от тази зодия са лоялни и надеждни, и могат да бъдат доста обсебващи във връзката си. Когато са влюбени, те наистина не искат да пропуснат и миг от времето с половинката си. Ето защо можете да си пеете тази класическа балада на Стивън Тайлър под душа в банята, без да се притеснявате, че няма да достигнете високите тонове.


Лъв: „I'll Be There For You“ на Bon Jovi
Няма по-добра балада за хората от зодия Лъв. Те са лоялни и няма да избягат от човека на сърцето си никога. Дори и в най-трудните и тежки моменти, те ще са готови да защитават безкомпромисно любимия си. Въпреки че изглеждат супер уверени като външност, те са много чувствителни и щедри като характер.


Дева: „Every Rose Has Its Thorn“ на Poison
Девата е доста аналитичен тип човек, който отговаря на заглавието на тази песен като метафора (всяка роза си има бодил). Представителките на тази зодия имат наблюдателна природа, която им позволява да признаят, че след като отмине блаженството на влюбването, идват различни трудности и предизвикателства във връзката.


Везни: „November Rain“ на Guns N' Roses
Тези хора са идеалисти и са големи дипломати. Те са най-склонни да дават на любовта си още един шанс, без значение колко обречена изглежда ситуацията. Песента на Аксел Роуз е точно за това – последен шанс за разрушителните чувства.


Скорпион: „Love Hurts“ на Nazareth
Тези хора съчетават страст и наблюдателност, и усещат най-силно от всички зодии болката от разбитото сърце. Те не могат да пренебрегват емоциите си след груба, тежка раздяла, когато душата наистина ги боли и са готови да страдат истински.


Стрелец: „Is This Love“ на Whitesnake
Много от представителите на тази зодия се чудят дълго време дали наистина са влюбени в половинката си, както се пее в песента. Те обикновено са прекалено заети с приключения и с опознаване на света около тях и когато любовта почука на вратата им, те не могат да я разпознаят.


Козирог: „I Remember You“ на Skid Row
Козирозите също са супер лоялни хора и се придържат към първата си истинска любов докрай. Тези хора не се страхуват от обвързване за цял живот. Освен това те са малко носталгични като тази балада.


Водолей: „I Want To Know What Love Is“ на Foreigner
Тези хора са леко неемоционални и по принцип се чудят за какво се измислят всичките тези любовни балади. Те никога не могат да агонизират истински заради нещастна любов като някои от другите зодии. Все пак рано или късно и те осъзнават какво е всъщност любовта.


Риби: „Heaven“ на Warrant
Тези състрадателни и супер-чувствителни хора са най-големите романтици на зодиака. Рибите са склонни да превръщат любовните си истории в приказни сюжети, подходящи за класически романтични (и драматични) хитове в Холивуд.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна