IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
21:41 | 21 април 2016
Обновен: 13:52 | 4 май 2024

Братя Аргирови слизат от сцената

Благовест слага точка на музикалната кариера със своя близнак

По материала работи: Борис Проданов
Братя Аргирови слизат от сцената

С "Братя Аргирови" вече е свършено. Мина ни времето. Така лаконично Благовест Аргиров слага точка на музикалната кариера със своя брат-близнак. "При соца ние с брат ми бяхме добре. Не мога да си кривя душата, бяхме изключително популярни, разполагахме с доста пари. Сега се занимавам с бизнес с недвижими имоти и ми е окей", допълва музикантът.


Пред столичен вестник той разкрива, че хората, на които най-много държи, са съпругата и двамата му сина, брат му и семейството му, както и 88-годишната му майка.


"Мисля, че двамата с брат ми имахме късмет в живота. Често ходихме при Ванга да я питаме за различни неща - от лични до професионални, защото доста хора ни завиждаха. Тя ни викаше: "Е, момчета, вас Господ ви пази". И беше така - пазеше ни и още ни пази", казва Благовест.


Той не се притеснява, че на 23 април с брат му ще навършат 57 години. "Не ме притеснявам от старостта. По-добре човек да живее на макс, да взема от това, което денят му предлага като възможности, а не да мисли какво му предстои", коментира музикантът.


Светослав живее в Норвегия, а Благовест - в София. "И двамата работим по 4-5 часа на ден. Имаме сходен режим... Най-любимото ми нещо остават пътуванията", признава Благовест, който не крие, че до ден днешен има с брат си интуиция, която е много силна: "На моменти сме се хващали, че мислим за едни и същи неща доста еднакво".

 

БЛИЦ

Коментари

Новини Варна