IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
13:02 | 18 май 2016
Обновен: 10:01 | 20 април 2024

Всенародна еуфория – деца изскачат на пътя за Поли Генова

Баба й и дядо й били най-активни с шерването във Facebook

По материала работи: Юлиян Атанасов
Всенародна еуфория – деца изскачат на пътя за Поли Генова

Еуфорията по Поли Генова е всенародна: "Хората се радват, прегръщат ме. Днес отивам да си купя кафе, пак ме прегръщат. Това е хубаво", така тя обобщи реакциите на хората, с които се среща след завръщането си от Швеция.Най-активни в еуфорията са децата, те толкова й се радвали, че дори създали опасна ситуация, докато пътувала на Околовръстното шосе до кръговото.

 

"Едно дете изскочи от колата и започна да ми маха. А на мен направо ми прилоша", сподели Поли пред bTV.Тя благодари отново за изключителната подкрепа, която се усещала особено силно в интернет."Баба ми и дядо ми ако знаете колко са активни във Facebook! Шерват ми всички постове. Като PR-и са", каза още певицата.Поли сподели, че все още е една вихрушка от емоции: "Още не мога да осъзная какво точно се случи, но се чувствам все по-добре"."За мен и целия ми екип беше много важно да представим достойно България и да сме спокойни, да сме щастливи на сцената, да се чувстваме добре. За мен е много важно това, което правя, да е на високо ниво и да е качествено", обясни тя.

Коментари

Новини Варна