IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Общество
08:16 | 3 юни 2017
Обновен: 03:12 | 2 април 2024

Купеста ще е облачността по Черноморието днес

На места, главно в северната част, ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици

По материала работи: Юлиян Атанасов
снимка: Ели Маринова

По Черноморието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места, главно в северната част, ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Максималните температури ще са 23-24°. Температурата на морската вода е 18-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

 

Утре от североизток ще прониква хладен въздух и температурите в страната ще се понижат. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места в страната ще има краткотрайни, временно интензивни валежи, придружени с гръмотевици и усилване на вятъра. Възможни са и градушки. Максималните температури ще са предимно между 23° и 28°. Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане малко по-високо от средното за месец юни.

 

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има валежи и гръмотевични бури, интензивни в следобедните часове. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 19°, на 2000 метра – около 12°.

 

Четете още:Случай на марсилска треска е регистриран във Варна

 

Коментари

Новини Варна