IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
14:44 | 13 юли 2017
Обновен: 00:27 | 25 април 2024

Въвеждат промени в движението заради MTV Presents Varna Beach

Грандиозното музикално събитие ще се проведе в събота, 15 юли

По материала работи: Пламен Янков
Въвеждат промени в движението заради MTV Presents Varna Beach

Във връзка с провеждане на концерт на MTV Presents Varna Beach ще бъде преустановено движението на автомобили по ул.„Вълноломна“ от 6:00ч. на 15-и юли до приключване на мероприятието (около 04:00ч.) на 16-и юли.


От 11ч. на 15-и юли на до около 02.00 ч. на 16-ти юли ще бъде преустановено движението на пътно-превозни средства и по бул. „Приморски“ – от кръговото на пл. „Славейков“ (Гаров площад) до кръстовището с ул. „Михаил Колони“; ул. „Сан Стефано“ – от кръстовището с ул. „Преслав“, до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. Граф Игнатиев“ – от кръстовището с ул. „Княз Дондуков“ до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. „Св. Климент“ – от кръстовището с ул. „Княз Александър Батенберг“, по посока пл. „Екзарх Йосиф“ (Шишковата градинка).


При промяна на пътно-транспортната обстановка и възникване на необходимост може да се преустанови движението на ППС по бул.„Цар Освободител“ от кръстовището с бул.„Княз Борис I“ до кръстовището с бул.„Приморски“.


Във връзка с провеждането на спортен празник „Живей активно“ и стартиране на шествие на 16-и юли от 09:45 часа до приключване на мероприятието (около 10:30 часа), ще се преустанови движението на автомобили по бул. „Сливница“ - от кръстовището с бул. „Мария Луиза“ до кръстовището с бул. „Княз Борис I“; бул. „Княз Борис I“ – от кръстовището с бул. „Сливница“ до кръстовището с бул. „Цар Освободител“.


Промяната в организацията на движението ще бъде осигурена от ОД на МВР – Варна.

 

Коментари

Новини Варна