IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Общество
13:30 | 15 април 2014
Обновен: 05:33 | 14 април 2024

Общината прави втори търг за мобилните тоалетни

Общината прави втори търг за мобилните тоалетни

По материала работи: Златина Добрева
Общината прави втори търг за мобилните тоалетни

Община Варна прави втори търг за доставка на мобилни тоалетни за нуждите на града. Първата обществена поръчка бе прекратена със заповед на кмета Иван Портних поради опорочена процедура. Чиновниците са установили нарушения при откриването и провеждането на търга, които не можело да бъдат отстранени, без това да промени условията, при които е обявена поръчката.
Търгът е за наем на 50 мобилни тоалетни и тяхната поддръжка. Прогнозната стойност е в размер на 55 000 лева без ДДС. Поръчката покрива и сервизното обслужване, включващо изпомпване на екскременти с асенизационна кола, почистване, дезинфекция и вътрешно и външно измиване на кабините с водоструйка, ароматизиране с траен ароматизатор, зареждане на резервоара със специална течност, която разлага екскрементите и тоалетната хартия.
От община Варна канят всички заинтересовани лица да подадат оферти за избор на изпълнител за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана с предмет "Доставка чрез наем, предоставяне за временно възмездно ползване и сервизно поддържане на мобилни тоалетни кабини за нуждите на община Варна и други второстепенни разпоредители с бюджетни кредити".

Коментари

Новини Варна