IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
11:16 | 11 април 2014
Обновен: 03:00 | 15 април 2024

Лазарки наричаха за здраве в общината (СНИМКИ)

Лазарки наричаха за здраве в общината (СНИМКИ)

По материала работи: Златина Добрева
Лазарки наричаха за здраве в общината (СНИМКИ)

С песента „Ой, Лазаре, Лазаре“ и пожелания за здраве и берекет малките възпитанички на детска градина №8 “Христо Ботев” поздравиха кмета на Варна Иван Портних и неговия екип в навечерието на Лазаровден и Цветница. Облечени в красиви носии и закичени с цветни венчета, децата пяха и изиграха пролетен танц, а след това дариха домакините с букетчета от здравец.
„Скъпи деца, благодаря ви за чудесното настроение, за слънчевите ви усмивки, които днес озариха общината! Благодаря на всички преподаватели и родители, които от най-ранна възраст ви възпитават в духа на чудесните български традиции и обичаи. Честит имен ден на всички, които празнуват на Лазаровден и на Цветница, а на варненци пожелавам спокойни и ведри Великденски празници. Нека доброто ни обединява, само така можем да продължим напред!”, каза Иван Портних.
Кметът и директорът на дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“ Лилия Христова благодариха на директорката на детската градина Веска Янакиева и на учителките на малките лазарки - Валентина Тончева и Елица Вълчева, за прекрасната програма.

 

 

Коментари

Новини Варна