IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Общество
17:41 | 26 октомври 2014
Обновен: 04:41 | 26 март 2024

Три училища във Варна ще бъдат с намалени часове в понеделник

Към 17 ч. проблеми с пътната инфраструктура в община Варна няма, през целия ден дежурни екипи са работили за премахване на паднали клони и дървета

По материала работи: manager
Три училища във Варна ще бъдат с намалени часове в понеделник

Три училища - Математическата гимназия "Петър Берон", ОУ "Захари Стоянов" и СОУ "Любен Каравелов" ще бъдат с намалени часове в понеделник, заради проблеми с парните инсталации, които ще бъдат отстранени до края на деня. Всички останали училища, детски градини и детски ясли ще работят нормално, съобщават от пресцентъра на община Варна.

Към 17 ч. проблеми с пътната инфраструктура в община Варна няма, през целия ден дежурни екипи са работили за премахване на паднали клони и дървета, за отводняване на пътни участъци. От утре започва поредно прочистване на уличните шахти от есенна шума.

В понеделник ще е облачно с валежи, над Югоизточна България и крайбрежието от дъжд, а в Лудогорието и над Източна Добруджа ще превалява слаб сняг. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад. Студено с минимални температури от минус 2 до плюс 2 градуса, по крайбрежието до 4-5. преобладаващи максимални от 1 до 6, съобщават от НИМХ - филиал Варна. 

 

Коментари

Новини Варна