IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
13:04 | 8 април 2014
Обновен: 21:09 | 15 май 2024

Стартира дарителска кампания „Варненският Великден“

Стартира дарителска кампания „Варненският Великден“

По материала работи: Златина Добрева
Стартира дарителска кампания „Варненският Великден“

Стартира общоградската дарителска кампания „Варненският Великден“. Целта е набиране на средства за подпомагане градежа на храм „Св. прмчк. Прокопий Варненски”. Кампанията се провежда с благословението на Варненския и веикопреславски митрополит Йоан и е под патронажа на кмета на Варна Иван Портних, областния управител Иван Великов, председателя на Общинския съвет Иван Луков, БЧК - Варна, и Строителна камара - Варна.
Вярваме, че във време на материална криза няма да допуснем и духовна, и че в близко време с общи усилия, с подкрепата и участието на варненската общественост, ще успеем да осъществим девиза: „Да изградим новия храм на Варна!”, се казва в съобщение на митрополията.
Вашето дарение може да осъществите чрез SMS с кратък текст DMS HRAM на номер 17 777 на стойност 1,20 лв. за всички мобилни оператори, както и на набирателните сметки:
1) ЦКБ АД – клон Варна
BIC: CECBBGSF
IBAN: BG43CECB97901080628200 – в лева  
2) ДСК ЕАД – Варна
BIC: STSABGSF
IBAN: BG47STSA93000013089588 – в лева
В рамките на кампанията са предвидени редица културни и спортни мероприятия: футболен турнир, благотворителен фолклорен концерт, турнир по тенис на маса, шахматен турнир и др., които ще се проведат през седмиците след Великден.

Коментари

Новини Варна