Варна 17°
fallback
Общество
19:43 | 16 октомври 2017
Обновен: 14:07 | 30 април 2024

Телевизия Bulgaria ON AIR получи награда от Националното сдружение на общините в Република България за медийно отразяване

По материала работи: Слав Велев

Телевизия Bulgaria ON AIR получи наградата за медиите на Националното сдружение на общините в Република България. Телевизията бе удостоена с почетен плакет и грамота „Медиен глас на общините“  за отразяване на общинските достижения и актуални проблеми, които среща местната власт.

Наградата бе приета от Нася Атанасова, управител на Медийна група “Черно море”, която е част от голямото семейство на Investor Media Group.

„За мен е изключителна чест именно на този градивен и важен форум за страната да получа награда от името на телевизия Bulgaria ON AIR, която е  част от групата на Investor. Убедена съм, че сътрудничеството между централната и местната власт е от изключително  значение за гражданското общество и вярвам, че засилването на доброто общуване между властта и медиите създава качествената журналистика, която дава право на информиран избор на нашите зрители, читатели и слушатели“, каза Нася Атанасова.

 

ЕЛИСАВЕТА ИЛИЕВА

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback