IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
13:15 | 31 януари 2014
Обновен: 16:32 | 15 май 2024

Гражданска защита помогна на паднала жена

Гражданска защита помогна на паднала жена

По материала работи: Златина Добрева
Гражданска защита помогна на паднала жена

Екип на Гражданска защита помогна на възрастна жена, паднала на улицата. Старицата се подхлъзнала на леда точно пред мъжете, които се връщали от поредния сигнал.
4 са по-сериозните сигнали, които са получени за 24 часа. Те са за паднали или наклонени дървета и клони, ледени висулки или други предмети, причинени от метеорологичните условия. При инцидентите не са пострадали хора, няма потрошени леки автомобили. Екипите успели да издърпат закъсал товарен автомобил по пътя за с. Калиманци.
Варненско рено пък пламна в движение на бул. „Владислав“ в четвъртък около 14.30 часа. Причината за инцидента е техническа неизправност в двигателя, вследствие на която по време на движение автомобилът се възпламенява. Нанесени са материални щети по предната част на автомобила. Няма пострадали хора. 3 са регистрираните пожари без преки материални щети за едно денонощие – в комини.
Поради усложнените мереорологични и пътни условия, ръководството и служителите на Гражданска защита съветват гражданите да не излизат с автомобилите си и да не предприемат пътувания, освен ако това не е крайно наложително.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна