IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
12:41 | 15 януари 2014
Обновен: 20:05 | 19 май 2024

Общината пусна горещи линии за сигнали и жалби

Общината пусна горещи линии за сигнали и жалби

По материала работи: Златина Добрева
Общината пусна горещи линии за сигнали и жалби

Община Варна отвори няколко горещи линии за граждани, съобщиха от пресслужбата на кмета Иван Портних. На електронен адрес signali@varna.bg може да се подават сигнали, жалби, предложения, както и снимков материал за различни нередности в града. Подадената информация ще се завежда в деловодната система на община Варна. Гражданите ще получават отговор за предприетите действия от страна на местната администрация по електронен път или на заявен от тях адрес.
Интернет страницата на община Варна предоставя и други възможности за връзка на варненци с администрацията. На нея гражданите могат да намерят форма за обратна връзка, електронен адрес (potrebitel@varna.bg), “горещ” телефон 080 080 806 и телефонен указател.
Интернет страницата на община Варна предоставя и възможност гражданите да се абонират за  известия, новини и събития, свързани с работата на местната власт, на посочен от тях електронен адрес.

Коментари

Пенка Йорданова ( преди 1 година )
След подадена жалба и сигнал незаконното строителство на покрива на магазин на ул.Дрин между бл.57 и бл.59 продължава все по-усилено.Има ли поне един компетентен орган,който да предотврати *** наглост или Сентерето си плаща достатъчно добре по цялата верига.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна