IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
14:26 | 25 юни 2018
Обновен: 19:14 | 15 май 2024

Пожар унищожи апартамент на ул. "Роза"

Аспиратор подпали жилище на ул. "Подп.Калитин"

По материала работи: Ставри Таргов
Снимката е илюстративна.

На 24.06. т.г. около 14 часа е получен сигнал за пожар, възникнал в апартамент на ул. «Роза». На място са изпратени незабавно служители на РДПБЗН – Варна.  Установено е, че се касае за пожар, горящ апартамент, намиращ се на ет. 5.

 

Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява.

 

По случая е образувано досъдебно производство. Унищожени са: мебели, електрически уреди и домашна техника, домашно имущество и вещи, дограма, опушени са 200 кв. м стени.

 

 

На 23.06. т.г. около 23 часа е постъпил сигнал за пожар в аспиратор в кухнята на апартамент на ул. «Подполковник Калитин» във Варна. Причината за инцидента е неправилно използване на нагревателен уред. Опушени са 8 кв. м стени, унищожени са мебели и готварска печка.

 

На 22.06. т.г., около 12:30 часа, е постъпил сигнал за пожар в аспирацията на ресторант, намиращ се ул. «Цариброд». Причината за инцидента е самозапалване на мазнина. Увредена е част от аспирацията.

 

На 22 и на 24.06. т.г., са постъпили три сигнала за пожари в ПВЦ контейнери, намиращи се на ул. «Георги Живков», «Граф Игнатиево» и ул. «Д-р Петър Скорчев». Причините за инцидентите се изясняват. Унищожени са 4 бр. контейнери за отпадъци.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна