IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
14:48 | 25 юни 2018
Обновен: 19:14 | 15 май 2024

34-годишна удари дете на пътя Казашко-Езерово

75 пешеходец бе блъснат на бул. "Трети март"

По материала работи: Ставри Таргов
34-годишна удари дете на пътя Казашко-Езерово

На 23.06. т.г. около 17:05 часа на пътя от с. Казашко за с. Езерово, е възникнало ПТП. Водачката на Л.А. «Форд» М.К. (34 г.) от с. Страшимирово по време на движението си, блъска пешеходец - дете, който пресича пътното платно.

 

Вследствие на инцидента момчето получава контузни наранявания и комоцио, прегледано е и настанено за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота.

 

На 24.06. т.г. около 21 часа на бул. «Трети март» е възникнало ПТП. Водачът на Л.А. «Фолксваген» К.К. (46 г.) от Варна по време на движението си не пропуска и блъска пешеходец, който пресича платното за движение на сигнализирана пешеходна пътека.

 

Вследствие на инцидента 75-годишният мъж получава фрактура на ръка, контузии на гръден кош и глава, прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 

При извършване на полицейска проверка за употреба на алкохол от страна на водача на автомобила е установено, че същият е управлявал МПС след употреба на алкохол с концентрация от 1,21 промила в издишания въздух.

 

 

- На 23.06. т.г. около 2 часа на бул. «Хр. Смирненски» във Варна, е възникнало ПТП. Водачът на Л.А. «Сеат» Д.Ш. (19 г.) от  Аксаково поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС, излиза от платното за движение и се блъска в електрически стълб.

 

Вследствие на инцидента е пострадала пътничка от автомобила (20 г.), която получава контузия на коляно, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

 

 

На 23.06. т.г. около 10:25 часа в с. Приселци на кръстовшщето на ул. «Старият дъб» и ул. «Централна» е възникнало ПТП. Водачът на Л.А. «Пежо» Н.С. (60 г.), местен жител, при наличието на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство», не пропуска и блъска Л.А. «Опел».

 

Вследствие на инцидента водачът на втория автомобил (36 г.) получава контузия на гръден кош и фрактура на тазобедрена става, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

 

На 23.06. т.г. около 23 часа в в ж.к. «Виница» е възникнало ПТП. Водачът на автобус от масовия градски транспорт П.Б. (63 г.) от Варна употребява рязко спирачки.

 

В резултат на това кондукторката от автобуса пада на пода. Вследствие на инцидента 55-годишната жена получава контузни наранявания и фрактура на крак, прегледана са и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

 

По случая има образувано досъдебно производство.

 

На 22.06. т.г. около 15:50 часа на ул. «Георги Пеячевич» във Варна е възникнало ПТП. Водачът на мотоциклет «Хонда» В.М. (32 г.) от Варна поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС и пада на платното за движение, като мотоциклетът се блъска в Л.А. «Тойота».

 

Вследствие на инцидента мъжът е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота, съобщават от полицията.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна