IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
07:45 | 6 юли 2014
Обновен: 21:42 | 23 април 2024

Нова катастрофа край Долище, пак с ранени

Нова катастрофа край Долище, пак с ранени

По материала работи: Слав Велев
Нова катастрофа край Долище, пак с ранени

Нова катастрофа е станала на разклона за аксаковското село Долище на пътя Варна – Албена, съобщиха от полицията. Четирима души са пострадали при сблъсък между товарен автомобил „Фолксваген Транспортер” и джип „Гранд Чероки” . По първоначална информация виновен за инцидента е бусът, който не е спрял на знак „Стоп”.

Пострадали са 60-годишният водач на товарния автомобил и трима пътници в него. 60-годишният мъж е с фрактура на черепа и контузия на ръката. 59-годишен мъж е със съчетана травма, мъж на 55 години е с контузии на главата, корема и коляното, а 20-годишен младе е с контузии. 57-годишният шофьор на джипа се е разминал без по-сериозни наранявания. Пострадалите са откарани в болница.

Само преди няколко дни на същото място се блъснаха лек автомобил „Мерцедес” и “Фолксваген Поло” с румънска регистарция. При инцидента пострадаха сериозно 11-годишно румънче и 32-годишният водач на мерцедеса. От удара двете коли претърпяха значителни щети, като мерцедесът беше изхвърчал в крайпътна нива.

На въпросното кръстовище редовно стават тежки катастрофи, поради неспиране на знак "Стоп" и намалената видимост. Според живущи в района тревите край пътя не са косени от миналата есен.

Коментари

Новини Варна