IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Общество
14:00 | 10 юли 2014
Обновен: 17:03 | 24 април 2024

2400 лв. събра благотворителен концерт в помощ на “Аспарухово”

2400 лв. събра благотворителен концерт в помощ на “Аспарухово”

По материала работи: Златина Добрева
2400 лв. събра благотворителен концерт в помощ на “Аспарухово”

2400 лв. събра от продажбата на билети благотворителният спектакъл “С песните през вековете” на Илия Луков, който се проведе в подкрепа на пострадалите от природното бедствие в “Аспарухово”. Сумата от продадените билети ще бъде дарена лично на нуждаещите се хора. За целта няма да се търси финансовото посредничество нито на БЧК, нито на община Варна.
В подкрепа на каузата „Аспарухово” във фоайето на театър „Българан” бе открит и благотворителен базар, който ще работи до утре включително – от 17 до 21 часа. Там са изложени картини, картички и бижута, сътворени от децата в ОДЗ „Детска къща”, занималня „Хипо” и клуб "Про Дивайн". На щанда можете да откриете и компактдискове от най-новия албум на Илия Луков и такива с най-хитовите спектакли на Театър „Българан” и Студио „Палас”.
Амбицията на организаторите, сред които е и Медийна група “Черно море” е да изнесат сцената на благотворителността и в други градове на Североизточна България: Добрич, Русе, Разград, Шумен и Търговище.

Коментари

Новини Варна