IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
11:19 | 8 януари 2020
Обновен: 17:11 | 17 април 2024

Вдигат 12 зарязани трошки от улиците на Варна

Собствениците имат 14-дневен срок да премахнат автомобилите си доброволно

По материала работи: Слав Велев
Вдигат 12 зарязани трошки от улиците на Варна

12 автомобила, които от дълго време не са в движение и заемат парко места или са паркирани по улиците на Варна ще бъдат прибрани от "паяк", ако не бъдат доброволно премахнати от собствениците им в 14-дневен срок. Това става ясно от съобщение на "Общински паркинги и синя зона".

 

Колите се намират на улиците "Черни връх", "Ангел Кънчев", "Княз Николаевич"/"Ген. Паренсов", "Кап. Рончевски"/"Княз Николаевич", "Яне Сандански", "Радко Димитриев", "Ана Феликсова", "Парижка комуна", "Яребична", "Бреза", "Цар Асен" и бул. "Сливница".

 

Когато срокът за преместване от собствениците изтече, автомобилите ще бъдат извозени до паркинга за излезли от употреба МПС-та под Аспарухов мост, където могат да останат 3 месеца. Затова време те могат да бъдат взети обратно, като преди това се заплатят разходи по преместването между 22 и 27 лв. След изтичането на 3-месечния срок, колите ще бъдат предадени за разкомплектоване от лицензиран оператор.

Коментари

Новини Варна