IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Общество
08:45 | 9 март 2021
Обновен: 15:06 | 24 април 2024

Във Варна свободни места за е-регистрация за ваксина има чак за 29 март

Има случаи на хора, които се записват за имунизация извън своето населено място

По материала работи: Ставри Таргов
Във Варна свободни места за е-регистрация за ваксина има чак за 29 март

Свободните часове за ваксинация през създадената онлайн система за регистрация в големите градове са изчерпани до края на март. Налични часове в повечето от пунктове в София и Варна има единствено за 29 март, като местата свършват бързо.

Има обаче и областни центрове, в които интересът не е голям и час за ваксинация може да се запази за първия възможен ден. В момента системата за регистрация приема заявки за периода от 15 до 29 март.

Това показа проверка на "Сега" за съществуващите възможности за запазване на час през пуснатата миналата седмица платформа от здравно министерство.

Регистрацията е лесна - в четири стъпки, и след първоначални сривове и атаки към платформата в момента системата работи лесно и бързо. В столицата много от пунктовете към болници и ДКЦ-та в момента записват за последния отворен за регистрации ден - 29 март.

Има пунктове, в които всички часове за тази дата са изчерпани - като ДКЦ Св. Анна, където възможност за запазване на час в момента няма. В Александровска болница има свободни часове за 29 март, във ВМА - също, но бързо се изчерпват, в кабинета по детски болести в Южен парк също са налични само часове за 29 март.

Сходна е картината и във Варна - в МБАЛ Варна към ВМА местата за 29 март вече са изчерпани. Вече свършиха и свободните часове за 29-и март в РЗИ-Варна.

Има области и в другата част на скалата - в Благоевград интересът не е голям и час може да се запише за първата възможна дата - 15 март. В УМБАЛ - Русе, налични часове има след 21 март.

Нито един час не е запазен в периода от 15 до 29 март и в МБАЛ - Девин. В МБАЛ - Самоков, свободни часове също могат да се намерят още за 15 март.

Има случаи на хора, които се записват за ваксинация извън своето населено място, заради наличие на по-близки свободни дати и часове.

 

Коментари

MixSow ( преди 3 години )
https://hackzworld.xyz/lifeselector-credits-free/ KW: LIFESELECTOR Free Shows LIFE SELECTOR Hack No Survey 2021 LIFESELECTOR Free Shows LIFE SELECTOR Hack Free Download 2021 LIFESELECTOR Free Shows Hack LIFE SELECTOR LIFE SELECTOR Hack Download 2021
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна