IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
15:00 | 14 април 2021
Обновен: 20:10 | 12 май 2024

СУ "Гео Милев" във Варна издаде книга по повод 40-годишнината на училището

В нея свои емоционални оценки и мнения са споделили и ученици

По материала работи: Ставри Таргов
СУ "Гео Милев" във Варна издаде книга по повод 40-годишнината на училището

Книга по повод 40-годишнината от създаването на училището подготви  и издаде екипа на Средно училище „Гео Милев“ - Варна. В нея са оформени две части - „Пътят на израстването и „Ученическо творчество“.

В първата част са намерили място всички важни и значими проекти, програми и дейности в училището от последните десет години.  За тях в своите материали разказват учителите. Идеята  е не само да се представят фактите, а чрез личния разказ да се усети атмосферата, пулса,  духа на училището.

Учителите споделят за работата на СУ „Гео Милев“ като иновативно училище и участието в програмата „Иновации в действие“, за  СТЕМ обучението и професионалното образование, за дейността  на клуб „Активно учителство“.

Отделено е място на националните програми и проекти, на международното сътрудничество и работата по програма „Еразъм+“. Ученическото самоуправление, работата с родителите и Училищното настоятелство също са представени в книгата.

В нея свои емоционални оценки и мнения са споделили и  ученици. В книгата  е включен много илюстративен и снимков материал.

Във  втората част са публикувани  творби на ученици- рисунки, стихове, есета.

Коментари

Новини Варна