IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Общество
13:20 | 25 октомври 2022
Обновен: 06:46 | 21 април 2024

Нотариусите - с безплатни консултации във Варна днес

Всеки може да постави въпрос за покупко-продажба, завещание, делба, ипотека...

По материала работи: Ставри Таргов
Нотариусите - с безплатни консултации във Варна днес

В Зала „Пресцентър” на ФКЦ - Варна, днес от 15 до 18 ч. гражданите и гостите на морската столица  могат да получат безплатна консултация от нотариус в рамките на 15 мин. ОТКРИТИТЕ НОТАРИАЛНИ ДНИ се провеждат за пети път в България. 

В Европейския ден на правосъдието държавите членки на ЕС организират събития, които имат за цел да доближат правосъдието до гражданите и да им предоставят  възможност да научат повече за правото и правните процедури.

„Ден на отворените врати” за безплатни нотариални консултации за гражданите от Североизточа България се провежда:

Във Варна - Фестивален и Конгресен Център Варна  в зала  „Пресцентър”

в градовете: БАЛЧИК, ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ, ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО, ДЕВНЯ, ДОБРИЧ, ДУЛОВО, ИСПЕРИХ, КАВАРНА, КУБРАТ, НОВИ ПАЗАР, ОМУРТАГ, ПОПОВО, ПРОВАДИЯ, РАЗГРАД, СИЛИСТРА, ТЕРВЕЛ, ТУТРАКАН, ТЪРГОВИЩЕ И ШУМЕН - в нотариалните кантори на нотариусите.   

Консултациите са безплатни и анонимни, всеки може да постави въпрос за покупко-продажба, завещание, делба, ипотека... и в рамките на 15 мин. да се получи отговор от едни от най-добре подготвените юристи в областта на вещното право, каквито са нотариусите..

Коментари

Новини Варна