IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Общество
11:20 | 25 януари 2023
Обновен: 05:17 | 19 април 2024

Шофьор пререди майка с дете на паркинг, друг водач се намеси. Има хора!

Случката е от Варна

По материала работи: Ставри Таргов
Шофьор пререди майка с дете на паркинг, друг водач се намеси. Има хора!

Майка от Варна сподели за добра постъпка в един от моловете в града. Жената искала да паркира автомобила си на подземния паркинг. Тъй като бил препълнен, тя изчакала на аварийни, за да се освободи място от излизаща кола, разказва glasnews.bg.

В този момент обаче набелязаното място бързо било заето от друг водач.

Случката не останала незабелязана. Шофьор на бус се намесил и обяснил на прередилия се човек, че жената е изчаквала за конкретното място.

Ето какво сподели Ekaterina Zhelezarova, изказвайки благодарността си към джентълменската постъпка:

„Искам да изкажа благодарност на един младеж, който днес помогна на мен и дъщеричката ми в Гранд мол Варна в подземния паркинг. Ако се разпознае - огромно благодаря за добрината и помощта. Беше изключително благородна и човешка постъпка.

Днес около 14:45 часа в подземния паркинг на Гранд мола изчаквах на аварийни една кола да излезе от паркомясто и да паркирам там. Беше доста натоварено (както винаги) и като дадох назад да я паркирам една кола се шмугна точно пред мен и зае мястото.

Младежът стана свидетел на всичко това. Той спря микробуса си (беше бял), излезе от него и отиде при другата кола да обясни (с усмивка на лице), че аз изчаквам за това място.

Като паркирах вече беше заминал и не можах да благодаря лично на момчето. Стопли ми душата! Много се радвам, че има такива добри момчета! Истински джентълмен! Нека да е добър пример за всички хора.

П.С. другия шофьор се припозна в поста ми и ми писа да се извини, станало е объркване при паркирането (на всеки се е случвало). Още една добра постъпка, която ме накара да се усмихна.

Още едно доказателство, че хората са добри и благородни.

Благодаря ви за добрината! Аз ще я предам нататък и се надявам да се разпространи.“

Коментари

Новини Варна